• Zlatna poluga 1000 grama
  • Zlatna poluga 1000 grama
  • Zlatna poluga 1000 grama
Najveće u ponudi, zlatne poluge tezine 1000 grama ili 1 kilogram predstavljaju izvrstan izbor za velike ulagače. Odnos cene grama čistoga zlata kod zlatnih poluga od 1000 grama je najpovoljniji. Uprkos velikoj tezini, poluge od jednog kilograma su kompaktne i diskretne. Sve zlatne poluge iz naše ponude, pa tako i zlatne poluge od 1000 grama, možete kupitu u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

DETALJNIJE

Kilogramske zlatne poluge predstavljaju najraskošniju kupovinu za srednje i velike investitore. Dobar odnos tezine i vrednosti čini ovu polugu atraktivnim investicionim proizvodom. Zlatne poluge od 1000 grama u rukama kupca bude osećaj moći, sigurnosti i poverenja. Ne postoji plemeniti metal čija je specifična tezina veća, a lepota sjaja izazovnija.Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano.

Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije.

Zlatne poluge od 1000 grama ili jednog kilograma mogu se po veličini uporediti s manjim mobilnim uređajem. Mada se s obzirom na vrednost zlata radi o značajnom cenovnom iznosu, kilogramska zlatna poluga još je uvek dovoljno kompaktna da je moguće diskretno i bez teškoća uskladištiti. Baš kao i sve velike poluge koje se proizvode tehnikom livenja, i zlatne poluge od 1000 grama deluju čvrsto i pouzdano. Svaka poluga poseduje jedinstveni serijski broj koji omogućuje jedinstvenu identifikaciju pojedine poluge. U kategoriju velikih investicionih proizvoda od zlata, osim kilogramske zlatne poluge ubrajaju se još i polukilogramske poluge, poluge 250 grama, a ponekad i poluge od 100 grama.

U ponudi imamo zlatne poluge od 1000g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska

robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich

i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju

pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat.

Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda.

Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista

plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona.

Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD

višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat

ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili

Brendovi