• Zlatna poluga 10 grama
  • Zlatna poluga 10 grama
  • Zlatna poluga 10 grama
Zlatne poluge od 10 grama predstavljaju najveće male investicione proizvode od investicionog zlata, te predstavljaju dobar odabir za širi krug kupaca. Vrednost zlata u količini od 10 grama smatra se gornjom granicom mere malih ulaganja. Stoga 10-gramske zlatne poluge mogu biti atraktivne za širi krug kupaca s različitim ulagačkim strategijama.

DETALJNIJE

Vrednost zlata u količini od 10 grama smatra se gornjom granicom mere malih ulaganja. Stoga 10-gramske zlatne poluge mogu biti atraktivne za širi krug kupaca s različitim ulagačkim strategijama. Njihova kompaktnost kupcima omogućuje fleksibilnost upotrebe Premda je vrednost zlatne poluge od 10 grama značajno veća od vrednosti velikog broja svakodnevnih transakcija, to ipak ne znači da se 10-gramske poluge ne mogu iskoristiti kao sredstvo pretvaranja trajne imovine u likvidnu.Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano.

Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije.

Zlatne poluge od 10 grama obično su veličine omanjeg priveska za ključeve ili pak kocke šećera. Zahvaljujući diskretnom dizajnu, predstavljaju izvrsno sredstvo prenosa vrednosti kroz prostor i vreme. Čak i bogatiji investitori – koji obično kupuju veće poluge – svoj portifolo iz praktičnih razloga uravnotežuju investiciionim proizvodima manjih tezina. Zlatne poluge od 10 grama izvrsno obavljaju tu funkciju. Zlatne poluge od 10 grama takođe se mogu koristiti i kao poklon za posebne prlike. U slučaju potrebe, polugu je moguće lagano unovčiti.

U ponudi imamo zlatne poluge od 10g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska

robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich

i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju

pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat.

Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda.

Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista

plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona.

Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD

višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat

ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili

Brendovi