• Zlatna poluga 20 grama
  • Zlatna poluga 20 grama
  • Zlatna poluga 20 grama
Na donjoj granici prema srednje velikim investicionim proizvodima od zlata, zlatne poluge od 20 grama predstavljaju odličan odabir za veliki broj kupaca investicionog zlata. Za male investitore, ali i za ulagače sa značajnim zlatnim portfoliom, ove će zlatne poluge dobro povezati želju za kvalitetom i potrebu za sigurnošću. Prodaja zlatnih poluga i zlatnih kovanica koje se u Evropskoj Uniji smatraju investicionim zlatom obavlja se u zlatarama GOLD .

DETALJNIJE

Za male investitore, ali i za ulagače sa značajnim zlatnim portifolom, ove će zlatne poluge dobro povezati želju za kvalitetom i potrebu za sigurnošću. Osim zlatne poluge od 20 grama, među srednje velike investicione proizvode od zlata ubrajamo još i zlatne poluge od 50 grama i 100 grama.Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano.

Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije.

Zlatne poluge od 20 grama otprilike su velike poput pločice za domino, ili pak dve spojene kockice Milka čokolade. Kada pojedini primerak uhvatite u ruku, osetit ćete snagu plemenitog metala. Premda zaista jeste granicni apoen, te ga poneki trgovci i kupci smatraju malom zlatnom polugom, 20-gramske zlatne poluge imaju prilično izuzetan odnos tezine i cene. Poznato je, naime, da je cena grama čistoga zlata u polugama manjih tezina neretko znatno veća nego cena grama čistoga zlata u polugama većih tezina. Medjutim razlika u ceni postaje sve manje značajna upravo u rasponu srednje velikih investicionih poluga.

U ponudi imamo zlatne poluge od 20g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska

robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich

i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju

pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat.

Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda.

Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista

plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona.

Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD

višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat

ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili

Brendovi