Zlatne poluge Multicard linija proizvoda koju je uveo Argor Heraeus posebno za one koji žele da ulažu u zlato , proizvod koji nudi izuzetnu finansijsku fleksibilnost. Multicard se sastoji od pet, deset ili dvadeset jednakih plocica koji su dostavljene u trajnoj i praktičnoj zatvorenoj ambalaži. Pločice su imaju na sebi grb Heraeus i jedinstveni serijski broj.

Proizvodjac : Valcambi .

Zemlja porekla : Svajcarska.

Zemlja uvoza : Evropska unija .

Namena : Investicioni proizvod.

Uvoznik : Zlatara Gold.

DETALJNIJE

Investicione zlatne poluge Multicard

Zlatne poluge Multicard linija proizvoda koju je uveo Argor Heraeus posebno za one koji žele da ulažu u zlato , proizvod koji nudi izuzetnu finansijsku fleksibilnost.

Multicard se sastoji od pet,deset ili dvadeset jednakih plocica koji su dostavljene u trajnoj i praktičnoj zatvorenoj ambalaži. Pločice su imaju na sebi grb Heraeus i jedinstveni serijski broj.

Pločice su kovane prema najvišim standardima u kvadratnom obliku koji sadrži tačno 1 gram 999,9 čistoga zlata.

Poluge su pakovane u pakovanje veličine kreditne kartice, što predstavlja dodatnu pogodnost za nošenje u novčaniku ili u džepu.

Sve zlatne poluge iz naše ponude, pa tako i zlatne poluge Combibar, možete kupitu u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

Zlatne poluge od 50 grama veličine su otprilike kao paketić žvaka time da im je debljina svega par milimetara. Službeni oblik varira od proizvođača do proizvođača, tako da i mere mogu ponešto varirati, tako što su, naprimer širina i dužina nešto manje, ali je debljina nešto veća. No, bez obzira na proizvođačke varijacije u izgledu i dizajnu, masa čistoga zlata što ga sadrži investiciona zlatna poluga uvek je zaista ista, te iznosi tačno 50 grama. Mere zlatne poluge od 50 grama: dužina 50,10 milimetara, 28,60 milimetara i debljina 2,20 milimetara.

U ponudi imamo zlatne poluge od 50g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska

robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich

i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju

pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat.

Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda.

Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista

plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

Investicione zlatne poluge Multicard

Tezina poluge :

5x1 g - zvezda

10x1 g

20x1 g

Finoca: 999.9

Investicione zlatne poluge Combibar

Tezina poluge :

5x1 g - zvezda

10x1 g

20x1 g

50x1 g

100x1 g

Finoca: 999.9

Brendovi