Dukat WIENER PHILHARMONIKER

Dukat WIENER PHILHARMONIKER

U investiciono zlato spada i investicioni dukat, Wiener Philharmoniker posebne je lepote i prefinjenosti, te spada u red najpopularnijih ulagačkih proizvoda od zlata u svetu. Finoća zlata od kojeg su izrađeni svi zlatnici Wiener Philharmoniker: 99,99 % (24 karata). Prodaja dukata u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu. Dukat Wiener Philharmoniker nedugo nakon predstavljanja 1989. godine stekao je moćnu reputaciju, postavši najprodavaniji investicioni zlatni dukat u Evropi i Japanu. Njegovi rivali – investicioni dukati Krugerrand, Maple Leaf (Javorov list) ili American Eagle (Američki orao) u austrijskom su zlatniku Wiener Philharmoniker dobili dostojnu, žestoku konkurenciju. Prodaja investicionog zlata i zlatnih poluga obavlja se u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i tradiciji na regionalnom tržištu, Zlatara GOLD vam osigurava kvalitetnu i pouzdanu uslugu prodaje zlata koje se smatra investicionim ili monetarnim plemenitim metalom.

DETALJNIJE

Dukat Wiener Philharmoniker 1 unca

Nominala: 100 eura ili 2000 schillinga

Ukupna masa: 31,103 grama

Čista masa zlata: 1 unca (31,103 grama)

Dukat Wiener Philharmoniker pola unce

Nominala: 50 eura ili 1000 schillinga

Ukupna masa: 15,55 grama

Čista masa zlata: 1/2 unce (15,55 grama)

Dukat Wiener Philharmoniker četvrtina unce

Nominala: 25 eura ili 500 schillinga

Ukupna masa: 7,77 grama

Čista masa zlata: 1/4 unce (7,77 grama)

Dukat Wiener Philharmoniker desetina unce

Nominala: 10 eura ili 200 schillinga

Ukupna masa: 3,11 grama

Čista masa zlata: 1/10 unce (3,11 grama)

Dukat Wiener Philharmoniker dvadesetpetina unce

Nominala: 4 eura

Ukupna masa: 1,24 grama

Čista masa zlata: 1/25 unce (1,24 grama)

Prodaja Dukata ZLATARE GOLD

  • Prodaja dukata i prodaja zlatnika vrši se u Zlatarama GOLD na 4 lokacije u Beogradu. Darivanje dukata , prezentuje odnos prema tradiciji i odnos uvažavanja osobe kojoj se poklanja. Darivanje , izazizava osećaj zadovoljstava , kako kod osobe kojoj se dariva poklon , tako i kod osobe koja ga dariva. Dukati se poklanjaju povodom rodjenja, krštenja,venčanja i raznih drugih proslava i jubileja.

  • Dukati predstavljaju zlatne proizvode, koji se proizvode u formatu zlatnog novca. Dukati, imaju visok udeo čistog zlata u sebi .Finoća zlata prezentuje procenat čistog zlata u samom proizvodu. Ista se, kod dukata kreće u intervalu od 900/1000 do 999/1000. Npr.dukat finoće 900/ 1000 ima u sebi 90% cistog zlata,a 10 % su legure koje mu daju čvrstinu. Napominjemo: Zlatni dukati su žute boje

Prodaja dukata

Dukat
Wiener Philharmoniker
DETALJNIJE
Dukat
Krugerrand
DETALJNIJE
Dukat
KINESKI PANDA
DETALJNIJE
Dukat
FRANC JOZEF
DETALJNIJE