Logo

Logo

ZAŠTO ZLATO ?


Prodaja investicionog zlata

-Cena zlata u proseku ostvaruje stabilan godišnji rast.

-Zlato je najbolje osiguranje imovine od ekonomske neizvesnosti i od rizika na finansijskom tržistu.

-Nije imaginarni vrednosni papir, vec je fizički dostupno kupcu i lako je prenosivo.

-Zlato je sve traženiji investicioni proizvod u svetu. U zadnjih godinu dana, tražnja za zlatom u Evropi je povećana više puta.

-Nikada ne može postati bezvredno, večno je.

-Zlatom se može trgovati i može se prodavati širom sveta.

-Ne podleže raznim opterećenjima, kao ostali oblici konkretne imovine.

-Pravi je trenutak .

Ulaganje u zlato je način očuvanja vrednosti koji je priznat svuda u svetu. Danas se prodaja zlata u svetu, obavlja najviše u investicionom obliku.

NA KOJI NAČIN ZLATO ČUVA VAŠU IMOVINU ?

Zaštita imovine kroz ulaganje u zlato, ogleda se kroz rast cene ovog plemenitog metala u odnosu na stopu inflacije u posmatranom periodu.investiciono zlato

ŠTA JE STVARNA ZARADA NA ZLATU?Svaki rast cene investicionog zlata, iznad stope inflacije u posmatranom periodu, predstavlja dodatnu dobit , tj.zaradu.

Dugoročno gledano, investiciono zlato se pokazalo, kao izuzetno stabilan i pouzdan čuvar imovine od inflatornih udara, kojima je papirni novac posebno podložan.

Jednom uncom zlata se pre dva veka , moglo kupiti robe, gotovo u gram, iste vrednosti kao i danas.

Nasuprot tome, vrednost papirnog novca se visestruko smanjila, a u mnogim zemljama domaća valuta zbog potpunog obezvredjivanja morala je biti zamenjena novom. ( To se na primer desilo u Crnoj Gori ).

GOLD , u ponudi ima najkvalitetnije i medjunarodno priznate investicione jedinice Nemačke kovnice Heraeus, prodaja investicionog zlata sa odgovarajućim sertifikatima.

Svaka investiciona jedinica ima serijski broj i medjunarodni sertifikat GOOD DELIVERY koji izdaje Medjunarodna kontrolna institucija akreditovana od LBMA.

Svaka investiciona jedinica je jedinsvtena i neponovljiva u celom svetu. Pravi je trenutak za pametne odluke.

Dobro došli. S poštovanjem , Zlatara GOLD.