Prodaja dukata | Investiciono zlato | Cena zlatnih poluga | Prodaja investicionog zlata
image
Dukat Franc Jozef

Dukat Franc Jozef Jednostruki

Dukat-ZlatnikFRANC JOZEF JEDNOSTRUKI

Franc Josef je dukat sa dugom tradicijom... Kovan je u vreme vladavine Austrijskog imperatora Franc Josefa...

Dugo vremena sluzio je kao sredstvo ocuvanja vrednosti... zbog njegove popularnosti u svetu on se i dan danas proizvodi u Austrijskoj kovnici novca u izvornom obliku iz 1915 godine Zlatni dukat Franc Jozef nerijetko se poklanja u svecanim prilikama: povodom krstenja, vencanja, godisnjica. Zbog svega toga, zlatni dukat Franc Jozef predstavlja izvrstan nacin za ocuvanje vrednosti licne imovine: lako je prepoznatljiv i jednostavno se moze pretvoriti u likvidnu valutu. Zlatni dukati Franc Jozef koji na sebi imaju utisnutu neku drugu godinu izdanja ponekad mogu imati dodatnu numizmaticku vrednost, te se ne smatraju nuzno investicionim zlatnicima.

Franc Jozef

Detaljnije

Na reversu jednostrukog zlatnika Franc Josef otisnut je lik cara Franca Josefa okruЕѕen tekstom FRANC IOS I D G AVSTRIAE IMPERATOR. Na obversu se nalazi grb Austro-Ugarske monarhije, te dvoglavi austrijski carski orao, s tekstom HUNGAR BOHEM GAL LOD ILL REX A A 1915.
Prodaja dukata i prodaja zlatnika vrsi se u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Darivanje dukata , prezentuje odnos prema tradiciji i odnos uvazavanja osobe kojoj se poklanja. Darivanje, izazizava osecaj zadovoljstava , kako kod osobe kojoj se dariva poklon , tako i kod osobe koja ga dariva. Dukati se poklanjaju povodom rodjenja, krstenja,vencanja i raznih drugih proslava i jubileja.
PRODAJNA CENA: 25.500 DIN OTKUPNA CENA: 24.000 DIN INVESTICIONA NAPOMENA: Za velike ulagace odobravamo posebne investicione pogodnosti.
Status: dostupan za kupovinu
Uvoznik : Zlatara Gold
Nacin placanja :
- Instant placanje.
- Uplata na tekuci racun.
Napomena : Otkupna cena je GARANTOVANA i vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne dukate. Da bi ste ostvarili pravo na preferencijalnu cenu , neophodno je da imate nasu dokumentaciju.