Prodaja dukata Prodaja dukata

Logo

Logo

  • ZLATNICI
  • 2 gr, cena 16.000 din
  • 3 gr, cena 24.000 din
  • 4 gr, cena 32.000 din
  • 8 gr, cena 64.000 din

“ Domaći dukati izradjuju se uglavnom sa likovima srpskih svetaca, važnih dogadjaja i ostalih velikih ličnosti koji su obeležili našu istoriju.“ Čistoća svih domaćih dukata je izvanredna: 900/1000 što znači da imaju 90% zlata u sebi a ostalo su legure koje ima daju čvrstinu. “ Svi domaći dukati imaju na sebi utisnut žig 900 koji je vidljiv i golim okom. Uz svaki kupljeni dukat kod nas dobijate overen sertifikat koji potvrdjuje težinu, finoću i vrednost dukata.
“ Dukati su idealni pokloni za sve prilike a uz lep poklon pristaje i lepo pakovanje te su Zlatara Gold obezbedjuje i pakovanja od kojih možete izabrati ono koje Vam odgovara za datu priliku: dali se dariva dečak ili devojčica, u zavisnosti od dogadjaja ( rodjenje, krštenje, venčanje...)

U PONUDI IMAMO DUKATE

2g, 3g, 4g, 8g, 12g i 14g

Prodaja zlata, prodaja dukata i prodaja zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost Prodaja dukata Prodaja zlatnih poluga Prodaja investicionih dukata “ Dukati se prodaju i javljaju u različitim gramažama i kupuju za različite prilike. Dukati kao pokloni se kupuju za svadbe, za rođenje deteta ili kao poklon za krštenja, rođendane... Sve dukate, možete pronaći u našim ZLATARAMA GOLD koja se bavi prodajom domaćih i investicionih dukata.