+381 69 123 45 70
+381 69 123 45 40
zlataregold@gmail.com

Domaci dukati

U ponudi imamo zlatnike tezine 2gr, 3gr, 4gr i 8 gr

Domaci dukati izradjuju se uglavnom sa likovima srpskih svetaca, vaznih dogadjaja i ostalih velikih licnosti koji su obelezili nasu istoriju. Cistoca svih domacih dukata je izvanredna: 900/1000 sto znaci da imaju 90% zlata u sebi a ostalo su legure koje ima daju cvrstinu.  Svi domaci dukati imaju na sebi utisnut zig 900 koji je vidljiv i golim okom. Uz svaki kupljeni dukat kod nas dobijate overen sertifikat koji potvrdjuje tezinu, finocu i vrednost dukata.

Dukati su idealni pokloni za sve prilike a uz lep poklon pristaje i lepo pakovanje te su Zlatara Gold obezbedjuje i pakovanja od kojih mozete izabrati ono koje Vam odgovara za datu priliku: dali se dariva decak ili devojcica, u zavisnosti od dogadjaja ( rodjenje, krstenje, vencanje…)

2g, 3g, 4g, 8g, 12g i 14g Prodaja zlata, prodaja dukata i prodaja zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost Prodaja dukata Prodaja zlatnih poluga Prodaja investicionih dukata

Dukati se prodaju i javljaju u razlicitim gramazama i kupuju za razlicite prilike. Dukati kao pokloni se kupuju za svadbe, za rodjenje deteta ili kao poklon za krstenja, rodjendane… Sve dukate, mozete pronaci u nasim ZLATARAMA GOLD koja se bavi prodajom domacih i investicionih dukata.