DUKAT-ZLATNIK
FRANC JOZEF
JEDNOSTRUKI

Franc Josef je dukat sa dugom tradicijom… Kovan je u vreme vladavine Austrijskog imperatora Franc Josefa…

Dugo vremena sluzio je kao sredstvo ocuvanja vrednosti… zbog njegove popularnosti u svetu on se i dan danas proizvodi u Austrijskoj kovnici novca u izvornom obliku iz 1915 godine Zlatni dukat Franc Jozef nerijetko se poklanja u svecanim prilikama: povodom krstenja, vencanja, godisnjica. Zbog svega toga, zlatni dukat Franc Jozef predstavlja izvrstan nacin za ocuvanje vrednosti licne imovine: lako je prepoznatljiv i jednostavno se moze pretvoriti u likvidnu valutu. Zlatni dukati Franc Jozef koji na sebi imaju utisnutu neku drugu godinu izdanja ponekad mogu imati dodatnu numizmaticku vrednost, te se ne smatraju nuzno investicionim zlatnicima.

Franc Jozef
DETALJNIJE

Na reversu jednostrukog zlatnika Franc Josef otisnut je lik cara Franca Josefa okruzen tekstom FRANC IOS I D G AVSTRIAE IMPERATOR. Na obversu se nalazi grb Austro-Ugarske monarhije, te dvoglavi austrijski carski orao, s tekstom HUNGAR BOHEM GAL LOD ILL REX A A 1915.

Prodaja dukata i prodaja zlatnika vrsi se u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Darivanje dukata , prezentuje odnos prema tradiciji i odnos uvazavanja osobe kojoj se poklanja. Darivanje, izazizava osecaj zadovoljstava , kako kod osobe kojoj se dariva poklon , tako i kod osobe koja ga dariva. Dukati se poklanjaju povodom rodjenja, krstenja,vencanja i raznih drugih proslava i jubileja.

VREME PREUZIMANJA
– ODMAH
MOGUCNOST REZERVACIJE
-ODMAH
VREME PLACANJA
– PRILIKOM PREUZIMANJA

PORESKI TRETMAN:
Proizvod je oslobodjen Pdv -a u skladu sa Zakonom o pdv-u ,Clan 36 b.

DEKLARACIJA PROIZVODA
DUKAT FRANC JOZEF JEDNOSTRUKI
Čistoća zlata: 98,6 %
Čistoća u karatima: 24 karata
Mere (masa, promer, debljina): 3.49 grama, 20 mm, 0.8 mm
Certifikat o autentičnosti: DA
Kovnica : Münze Osterreich (Austrija)
Uvoznik : Zlatara GOLD

Nacin placanja :
– Gotovinsko placanje.
– Uplata na tekuci racun.
– Instant placanje.

OTKUPNA CENA JE GARANTOVANA i vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne dukate.
Da bi ste ostvarili pravo na garantovanu preferencijalnu cenu neophodno je da posedujete dokumentaciju formiranu prilikom kupovine .